Inspiratieposter naar Gezond Beleid

Krapte op de arbeidsmarkt, je hoort het overal.
Waar vind je nieuw personeel en hoe behoud je ze voor je organisatie? Laat je inspireren door deze poster!

Klik op de poster en begin bij start.

 

 

Gezond Beleid

Gezond Beleid ondersteunt bedrijven bij het handen en voeten geven van goed personeelsbeleid. Dit doet zij door het faciliteren van kennisuitwisseling op het gebied van werkgeverschap en personeelszaken. Door het delen van informatie en best practices, inspireren en helpen de deelnemers elkaar om stappen te zetten in het professionaliseren van hun personeelsbeleid.

Gezond Beleid telt op dit moment vier actieve netwerken, regionaal en sectoraal. De deelnemers zijn ondernemers die zich bezig houden met personeelszaken binnen hun eigen onderneming en medewerkers van de afdeling P&O van grotere organisaties.
Vanuit de netwerken worden vanuit een praktische insteek problemen met elkaar besproken en aangepakt. Elk netwerk heeft zijn eigen groep, cultuur, aanpak en begeleiding. Gezond Beleid is onafhankelijk en heeft geen commerciële doeleinden. De kracht zit in de openheid en bereidheid tot delen van de deelnemende bedrijven.

Vanuit de netwerken worden bijeenkomsten georganiseerd. Deze bijeenkomsten worden ingevuld op basis van de behoefte in het netwerk, vaak op basis van ingebrachte cases. De begeleiding wordt verzorgd door een vaste persoon of werkgroep, met input van de deelnemende bedrijven. Rondom het netwerk is een grote tweede schil, waaruit regelmatig deskundigen worden ingevlogen.

Periodiek wordt een manifestatie over een actueel onderwerp georganiseerd, waar zowel de eerste als de tweede schil voor wordt uitgenodigd.

Voor meer informatie of aanmelding bij één van onze netwerken klikt u links in het menu.